Odorizante Profesionale | Odorizante Don Aire
16486
page,page-id-16486,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
bgla

Odorizante Profesionale

prezinta

DON AIRE NEBULAIRE

Eficient

Eficienta dovedita pana la 400 m2

Economic

Finisaje de calitate

Versatil

Odorizant Mini

mini

Caracteristici:
– Acoperire de aproximativ 25m2 (75mc)
– Dimensiune: 14,6X15,6X5,8 CM
– Greutate: 430 gr
– Rezervor parfum : 100 ml
– Dispune de programare Bluetooth
– Baterii: 3×1.5V sau cu incarcare microUSB
– Consum mediu: 0.4ml/h

Odorizant Small

Small

Odorizant prin nebulizare la rece. Design modern cu linii curate ce il fac potrivit pentru orice incapere. Este un instrument eficient pentru spații mici de pana la 120 mp (300mc). Printr-un proces de pulverizare la rece esenta de parfum concentrata devine un nor de nanoparticule aromatice persistente pentru perioade lungi de timp.
Se poate conecta la sistemul de climatizare sau conducta de aer condiționat.

Odorizant Medium

Medium

Odorizant prin nebulizare la rece. Design modern cu linii curate ce il fac potrivit pentru orice incapere. Este un instrument eficient pentru spații medii de pana la 300 mp (1000mc). Printr-un proces de pulverizare la rece esenta de parfum concentrata devine un nor de nanoparticule aromatice persistente pentru perioade lungi de timp.
Se poate conecta la sistemul de climatizare sau conducta de aer condiționat.

60 EURO + TVA*

*INCLUDE 100ml parfum profesional

209 EURO + TVA*

*INCLUDE 250ml parfum profesional

309 EURO + TVA*

*INCLUDE 250ml parfum profesional

Calitate

Materiale de calitate, manopera minutioasa si un design compact.

Tehnologie Avansata De Difuzie

Micronizarea 100% a parfumului pur duce la o difuzie eficienta a parfumului in incaperi.

Extrem De Economic

Extrem de economic in utilizarea parfumului.

Nu Necesita Intretinere

Costuri de intretinere 0!

Pulverizare La Rece

Sistemul de pulverizare la rece transforma uleiurile esentiale aromatice pure in micro-particule uscate de parfum, mai usoare decât aerul, care sunt distribuite omogen pentru obtinerea unei aplicări uniforme si aromă consistentă.

Versatilitate

Trei dimensiuni, o mare versatilitate în programare, 10 moduri de intensitate emisie parfum, consum redus de energie, o selectie largă de arome.

Odorizante spatii mici si spatii mijlocii

Creeaza o atmosfera unica care se potriveste magazinului.
Stimularea tuturor simturilor.
Saptezeci la suta din cumparaturi se fac in magazine. Prin urmare  magazinele doresc ca prin muzica, lumina, decorul, atmosfera si mirosul sa ne stimuleze  simturile. Cand miroase bine ne simtim bine si  petrecem timpul mai frumos. Un parfum bun tine clientii mai mult timp in magazin. Prin urmare vor cheltui mai multi bani.
Un magazin placut parfumat  va aduce simpatie clientilor dumneavoastra. Clientul se va simti confortabil si relaxat . Atmosfera se poate consolida prin parfumurile noastre: frumos, curat, elegant, energic, pozitiv, senzual, romantic. Se va crea o atmosferă unica, care se potriveste afacerii dumneavoastra; clientul isi va aminti de compania dvs. intr-un mod pozitiv.
Trei dimensiuni, o mare versatilitate în programare, 10 moduri de intensitate emisie parfum, consum redus de energie, o selectie largă de arome.
comps21
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!